Legend PRO+

Platforma za tretmane kože s jedinstvenim RF ultra tankim elektrodama i TriPollar® RF-om

Zamislite tretman s trenutnim rezultatima, dugoročnom djelotvornošću, minimalnom boli i bez potrebe za utrnućem… Legend Pro je sve to i još više!

Tehnologija

Klinički dokazane RF termičke tehnologije regeneracije kože dokazano djeluju u sinergiji kako bi postigli rezultate koje traže vaši pacijenti.

TriPollar® RF aplikatori

Zasluženi za pokretanje regeneracije kolagena i elastinskih vlakana u koži korištenjem RF energije na siguran i učinkovit način, koja inducira kontrolirano zagrijavanje dubokog dermisa.

VoluDerm™

Aktiviranje prirodnih procesa liječenja tijela primjenom ultra tankih RF elektroda kako bi termički oslabile epidermu i stvorile mikro kanale za induciranje kontroliranih mikro rana ujedno potičući stvaranje nove i zdrave kože.

TriFractional™

Primjena kontaktne RF i pin point ablacije s kontroliranim volumetrijskim grijanjem kako bi se postigla regeneracija kože postupkom zacjeljivanja rana, što rezultira poboljšanjem i profinjenošću teksture kože.

Prednosti za pacijenta

Osim prilagođenog tretmana za svakog pacijenta, Legend Pro poboljšava prirodne procese ozdravljenja kože. Legend Pro otkriva ono najbolje kod svakog pacijenta. Od obnavljanja gornjih slojeva kože do promicanja regeneracije kolagena i elastinskih vlakana u dubljim dermisima, Legend Pro nudi cjelovit alat za kreiranje prilagođenih tretmana i prilagođenih rezultata za vaše pacijente.